Reklama FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy     Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Profil Rejestracja Zaloguj  
Forum GPS24 :: Nawigacja GPS :: Monitorowanie Pojazdów Strona Główna
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
mefiu890

Dołączył: 08 Gru 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-12-18, 19:18   MIO P560 i AutoMapa

Witam wszystkich. Kupiłem własnie MIO P560 używanego podobno tylko 4 razy ale nie w tym problem. Jest na nim zainstalowana Auto Mapa ta najnowsza chciałem dzisiaj ją wyprubować ale w sumie cały czas mi się wiesza nie wiem dlaczego w sumie jest duża mgła i nie wiem czy to może być przyczyna że nie widzi dobrze satelit ?? Mam ssię martwić czy to normalny problem gdy są złe warunki pogodowe ??
 
 
Cybant 
Vermicule


Pomógł: 25 razy
Dołączył: 30 Kwi 2008
Posty: 506
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-12-18, 20:55   

Zacznij się martwić. Ktoś Cię naciągnął.
_________________
C520T - MioMap 3.3 MV
 
 
Chroper

Pomógł: 11 razy
Dołączył: 16 Maj 2007
Posty: 168
Wysłany: 2008-12-18, 21:32   

Warunki pogodowe mają duży wpływ na jakość odbioru poczekaj na lepsze i wtedy przetestuj a może masz ogrzewaną przednią szybę?. Jeżeli to nie pomoże to spróbuj na innych ustawieniach lub zainstaluj inny program. AM nie należy do najlepszych miałem dwie wersje i żadna mi nie zaimponowała.
W razie problemów pisz na pm.
 
 
Cybant 
Vermicule


Pomógł: 25 razy
Dołączył: 30 Kwi 2008
Posty: 506
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-12-19, 09:55   

Warunki pogodowe i ogrzewana przednia szyba mają owszem bardzo duży wpływ na odbiór sygnału GPS a kolega pisze o wieszaniu sie sprzętu a tu raczej wina leży po stronie AM. No i kolega pisze, że to ta najnowsza czyli sądzę że 5.2 a to akurat jest najwiekszy gniot AutoMapy. Pełen błedów. Wystarczy poszukać w necie opinii o tym towarze. Ktoś to potestował i się pozbył, naciągając kolęgę na koszta.
_________________
C520T - MioMap 3.3 MV
 
 
krzysiek1502

Dołączył: 01 Wrz 2008
Posty: 14
Wysłany: 2009-01-17, 10:15   

Witam.Mam taki problem ze swoim P560 a mianowicie ,wgrałem automape na karte SD i wszystko jest ok mapa smiga dobrze ale jest problem z przyciskami menu do sterowania am bo są ukryte pod paskiem narzędzi w moim PDA.Czy można to jakoś skalibrować.albo jak usunąć pasek narzędzi zeby były widoczne przyciski w am
 
 
Cybant 
Vermicule


Pomógł: 25 razy
Dołączył: 30 Kwi 2008
Posty: 506
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-01-17, 16:23   

krzysiek1502 napisał/a:
Witam.Mam taki problem ze swoim P560 a mianowicie ,wgrałem automape na karte SD i wszystko jest ok mapa smiga dobrze ale jest problem z przyciskami menu do sterowania am bo są ukryte pod paskiem narzędzi w moim PDA.Czy można to jakoś skalibrować.albo jak usunąć pasek narzędzi zeby były widoczne przyciski w am

Wciśnij na pasku narzędzi "Start" następnie przejdź do "Settings" tam wejdź w "Taskbar and Start Menu" i zaznacz "Auto hide"
Pasek się się ukryje :-)
_________________
C520T - MioMap 3.3 MV
 
 
misiek1402 

Dołączył: 03 Sty 2010
Posty: 2
Wysłany: 2010-01-03, 13:58   

Cybant, witam tez mam problem z tym wyskakujacym paskiem w auto mapie probowałem zrobic tak ja tu pisałes ale jak wchodze to nie ma takiego czegos.ja instalowałem na hp ipaq z windows mobile 5.0 jak bys mógł mi pomoc to usunąć bylbym wdzieczny.pozdrawiam
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Theme xand created by spleen & Soft.

Dentysta Wroclaw
Nowe rozwiazania GPS oraz aplikacje i urzadzenia GPS wybrane przez specjalistow dla fanow nowych technologii.