Reklama FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy     Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Profil Rejestracja Zaloguj  
Forum GPS24 :: Nawigacja GPS :: Monitorowanie Pojazdów Strona Główna
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
M@ti

Dołączył: 04 Lis 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-11-04, 20:57   yakumo

Jak kupiłem autko w niemczech był pantlop yakumo delta 300 ale nie mam żadnego kabla do kompa i czy można wgrać przez karte np. autodate. I urządzenie nie widzi GPS
 
 
marek216 
serwis gps

Pomógł: 95 razy
Dołączył: 26 Sty 2007
Posty: 2581
Wysłany: 2008-11-05, 06:47   

Okablowanie od mio 168 pasuje
_________________
Serwis elektroniki: nawigacje, aparaty, tablety, gsm, RTV + audio
www.soft-serwis.eu


Demotywatory dla elektroników
www.relaks.soft-serwis.eu
 
 
 
M@ti

Dołączył: 04 Lis 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-11-05, 17:48   

a jak odblokować mozesz mi podesłać jakąś instrukcje???
 
 
Chroper

Pomógł: 11 razy
Dołączył: 16 Maj 2007
Posty: 168
Wysłany: 2008-11-05, 19:40   

Yakumo delta 300 to PDA pracujący w systemie Windows Pocket PC 2003 więc nie
wymaga odblokowania. Instalujesz programy kompatybilne z tym systemem i wszystko
powinno funkcjonować. Posiadam prawie identyczny PDA więc w razie problemów
pisz na pm.
 
 
rakizubada 

Dołączył: 22 Mar 2009
Posty: 2
Wysłany: 2009-03-22, 10:57   

Mam kable i wszystko do delta yakumo.U mnie wejscie gniazdkowe gdzie ladujemy lub jak wolisz lączymy sie z kompem zostalo odlączone czyli nici z poprawnym dzialaniem ale wszystkie kabelki sprawne na 100%.Oddam za mape Polski do Mio Moov 580 bo GPS mam zakupiony we Francji i nie bylo w nim mapy Polski.Jeżeli interesuje cie propzycja to czekam na odzew.Byc moze dogadamy sie tez inaczej wiec....do uslyszenia
 
 
 
11thebest

Dołączył: 20 Cze 2009
Posty: 3
Wysłany: 2009-06-20, 19:01   YAKUMO ALPHA GPS

witam, własnie stałem sie posiadaczem takiego cuda ( dostałem bo ktos kupil cos innego) z automapa 4.1.2 (426) i tu jest problem bo tj mapa PL i nie zabardzo aktualna.
gdzie moge 'zdobyc' cos bardziej aktualnego i zeby było wiecej państw. karta w tym urzadzeniu jest SD 512mb.
 
 
marek216 
serwis gps

Pomógł: 95 razy
Dołączył: 26 Sty 2007
Posty: 2581
Wysłany: 2009-06-20, 23:35   

www.automapa.pl ew. sklepy komputerowe lub GSM
_________________
Serwis elektroniki: nawigacje, aparaty, tablety, gsm, RTV + audio
www.soft-serwis.eu


Demotywatory dla elektroników
www.relaks.soft-serwis.eu
 
 
 
Chroper

Pomógł: 11 razy
Dołączył: 16 Maj 2007
Posty: 168
Wysłany: 2009-06-21, 12:27   

11thebest napisał/a:
karta w tym urzadzeniu jest SD 512mb.


Na kercie 512 MB nie zainstalujesz Automapy z mapami Europy. Do tego potrzebna jest karta min. 2GB
Musi to być koniecznie Automapa? Proponuję program iGO na tej karcie zmieścisz mapę Polski i kilka innych które będą Ci aktualnie potrzebne. W tym programie możesz dowolnie dobierać mapy co w Automapie jest niemożliwe.
 
 
11thebest

Dołączył: 20 Cze 2009
Posty: 3
Wysłany: 2009-06-22, 08:15   

Chroper

twoja odpowiedź♣ wydaje mi sie najbardziej 'kumata', i pozbawina komercji, z karta 2GB niema problemu tez taka posiadam, z tą 512 miałem na mysli to ze była ona z tym urzadzeniem.
iGO.......Gdzie to zdobyc? w normalnej cenie? moze Ty czymś takim dysponuujesz?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Theme xand created by spleen & Soft.

Dentysta Wroclaw
Nowe rozwiazania GPS oraz aplikacje i urzadzenia GPS wybrane przez specjalistow dla fanow nowych technologii.