Reklama FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy     Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Profil Rejestracja Zaloguj  
Forum GPS24 :: Nawigacja GPS :: Monitorowanie Pojazdów Strona Główna
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
maja1975

Dołączył: 22 Sty 2007
Posty: 3
Wysłany: 2007-01-23, 21:02   Tom Tom Navigator

Mam tom toma 5.0 i nie dziala mi dzwiek tj. wyskakuje mi napis ze nie wybrano odpowiedniego glosu. Podczas instalacji widzialem ze mozna bylo wybrac glos kobiety lub meski i wydaje sie ze wybralem glos kobiety . Nie wiem czy mam instalowac od nowa Tom Toma czy mozna to jakos inaczej rozwiazac.
 
 
grzegoooorz 


Pomógł: 50 razy
Dołączył: 22 Cze 2006
Posty: 1339
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2007-01-26, 19:15   

a czy lektorów masz zainstalowanych? Jeżeli nie to pobierz ich ze strony www.tomtom.com poszukaj dobrze na witrynie i znajdziesz głoś Katarzyny (którą ktoś ciśnie za gardło :lol: ) i Andrzeja.
 
 
okosoko 

Dołączył: 05 Lut 2007
Posty: 4
Wysłany: 2007-02-15, 19:38   

Witam mam podobny problem z tom tom 6 . Glosy sciaglem tylko gdzie je wrzucic bo są to pliki "rar"?
 
 
grzegoooorz 


Pomógł: 50 razy
Dołączył: 22 Cze 2006
Posty: 1339
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2007-02-15, 19:39   

nie pamiętam już tego, rozpakuj je i poszukaj na karcie folderu lang albo coś podobnego. Jest to napewno tylko, że teraz nie mam pod ręką tomtom-a i nie mogę pomóc
 
 
okosoko 

Dołączył: 05 Lut 2007
Posty: 4
Wysłany: 2007-02-16, 16:32   

Dzieki bardzo, znalazłem i juz jest PL .Pozdrawiam
 
 
Andrzej_ 

Dołączył: 06 Maj 2007
Posty: 4
Skąd: opolskie
Wysłany: 2008-07-03, 17:37   

witam, mam ten sam problem tylko ze jak wrzucilem te pliki do katalogu "voice" i mi ni działa, nie mam Andrzeja ani Kasi. nai mam na nokie N95 8GB.
 
 
pawelnewry19

Dołączył: 26 Lip 2008
Posty: 2
Wysłany: 2008-07-26, 16:37   

Witam jestem tu nowy i z gory przepraszam jesli popelnie jakis blad . Mam Hts Tytn i wgralem mape Uk urzadzenie mowi ze musze wprowadzic kod, znalazlem jakiegos craka i problem jest taki ze tom tom nie widzi wewnetrzego gps pokazuje tylko polaczenie przez bloot,,,, albo na kablu a ma wbuidowanego:((( co mam zrobic. Pomocy prosze...
 
 
bbart79

Pomógł: 3 razy
Dołączył: 06 Lip 2008
Posty: 144
Wysłany: 2008-07-26, 23:13   

pawelnewry19 napisał/a:
znalazlem jakiegos craka


Na tym forum nie rozmawiamy o kradzionym oprogramowaniu i mapach.
 
 
rmg01

Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 39
Wysłany: 2008-08-04, 12:08   

pawelnewry19 napisał/a:
tom tom nie widzi wewnetrzego gps pokazuje tylko polaczenie przez bloot,,,, albo na kablu a ma wbuidowanego:(((


jaka wersja tomtom'a ???
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Theme xand created by spleen & Soft.

Dentysta Wroclaw
Nowe rozwiazania GPS oraz aplikacje i urzadzenia GPS wybrane przez specjalistow dla fanow nowych technologii.