Reklama FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy     Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Profil Rejestracja Zaloguj  
Forum GPS24 :: Nawigacja GPS :: Monitorowanie Pojazdów Strona Główna
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Gambit 
Acer E310 User

Pomógł: 2 razy
Dołączył: 26 Lip 2007
Posty: 86
Skąd: Rybnik
Wysłany: 2008-03-24, 09:26   Nie wiesz jak odblokowac acera ? KLKI tutaj

Temat tak wlasciwie przepadl gdzies w daleko i jezeli ktos nie wie czego szukac to go nie znajdzie.

Ponizej zamieszczam linka do tzw. hiszpanskiej paczki ktora odblokowywuje acera e310 w sposob nieinwazyjny. Wystarczy sciagnac, wgrac na karte SD i gotowe.

http://rapidshare.com/fil...al_v06_1_.1.rar

Po odpaleniu tego softu mozna na acerze odpalic:
TomToma
Destinatora
MIO
iGO
Thomsona
AutoPilota
AutoMape
MapaMap

oraz przerozne aplikacje ktore dzialaja na windows ce - wiekszosc z nich jest na licencji freeware.

Jezeli masz pytanie - nie boj sie go zadac.

Temat dotyczy modelu E310
Ostatnio zmieniony przez Gambit 2009-01-22, 07:25, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
admin1973 
byle do przodu

Dołączył: 16 Mar 2008
Posty: 1
Skąd: leszczyny
Wysłany: 2008-06-24, 11:19   

mam pytanko zinstalowalem na acerze e 300 automape 5.0 ale obraz niemiesci sie na urzadzeniu poprostu niewidac panelu sterowania prosze o jakas pomoc w tym temacie
_________________
sasiad1973
 
 
glazek 

Dołączył: 14 Cze 2008
Posty: 6
Wysłany: 2008-06-24, 15:57   

U mnie wszystko widac, Automapa jest w pozycji pionowej, natomiast mapa z Mio jest poziomo

OS (Windows CE) mam w pozycji pionowej

pzdr
 
 
Majdan1303

Dołączył: 09 Lip 2008
Posty: 2
Wysłany: 2008-07-11, 13:23   

czy pomógłby mi ktoś sprawić, aby mój Acer e310, odblokowany, na którym znajduje się automapa-4, zaczął normalnie chasać?? chodzi mi o to, że gdy chcę przesunąć rysikiem mapkę w interesującym mnie kierunku, to nic się nie dzieje, a po kliknięciu w jakiś punkt, potem po wybraniu w opcjach "wycentruj", wtedy dopiero się porusza:(
wie ktoś co mógłbym z tym zrobić?? POMOCY :sad:

mój mail: majdan1303@gmail.com gg: 9469103

pozdrawiam
 
 
 
Gambit 
Acer E310 User

Pomógł: 2 razy
Dołączył: 26 Lip 2007
Posty: 86
Skąd: Rybnik
Wysłany: 2008-07-12, 23:15   

pewnie masz walnieta mape lub program
 
 
niedziu

Dołączył: 16 Paź 2008
Posty: 8
Wysłany: 2008-10-16, 18:37   

o uruchomieniu gps.exe wyskakuje mi taki błąd" 'Destinator' image file not foud!.
Jak go rozwiązać?
 
 
Gambit 
Acer E310 User

Pomógł: 2 razy
Dołączył: 26 Lip 2007
Posty: 86
Skąd: Rybnik
Wysłany: 2008-10-20, 13:49   

nie spotkalem sie z takowym problemem - ostatnio odblokowywalem znajomemeu acera - wgralem paczke i tyle...
 
 
niedziu

Dołączył: 16 Paź 2008
Posty: 8
Wysłany: 2008-11-03, 12:15   

A jest taka możliwość że destinator jest wymagany do uruchomienia tej hiszpańskiej paczki?
 
 
Gambit 
Acer E310 User

Pomógł: 2 razy
Dołączył: 26 Lip 2007
Posty: 86
Skąd: Rybnik
Wysłany: 2008-11-03, 20:42   

nie jest konieczny
 
 
niedziu

Dołączył: 16 Paź 2008
Posty: 8
Wysłany: 2008-11-04, 07:34   

Ok już wszystko odziała, jeszcze tylko ukrycie paska Menu i w jakiś sposób przewrócić w poziom AutoMapę i wszystko...
 
 
Gambit 
Acer E310 User

Pomógł: 2 razy
Dołączył: 26 Lip 2007
Posty: 86
Skąd: Rybnik
Wysłany: 2008-11-04, 21:44   

starczy ustawic na wylaczona funkcje zawsze na wierzchu.
 
 
niedziu

Dołączył: 16 Paź 2008
Posty: 8
Wysłany: 2008-11-05, 10:37   

Gambit, Dokładnie jak piszesz..... a do obrotu ekranu użyłem ScreenRotate
 
 
Gambit 
Acer E310 User

Pomógł: 2 razy
Dołączył: 26 Lip 2007
Posty: 86
Skąd: Rybnik
Wysłany: 2008-11-05, 21:37   

ja nie rozumiem dlaczego wszyscy kombinuja jakimis dziwnymi rzeczami - jedni odblokowywuja jakis dziwnym softem a inni obracaja jakims dziwnym softem.

Przeciez jest fabrycznie wgrany soft do obracania ekranu...
 
 
Tomland 
Tomland


Dołączył: 11 Mar 2008
Posty: 7
Wysłany: 2008-11-05, 22:15   

Gambit napisał/a:
Przeciez jest fabrycznie wgrany soft do obracania ekranu...

a zdradzisz gdzie ? bo usilnie szukam.. pzdr tomland
 
 
 
Gambit 
Acer E310 User

Pomógł: 2 razy
Dołączył: 26 Lip 2007
Posty: 86
Skąd: Rybnik
Wysłany: 2008-11-06, 18:45   

najprosciej - wejdz w acera na "fabrycznym" sofcie, potem w opcje poem w rozne i na koncu przelacz w pejzarz, potem odpalic karte z hiszpanskim softem i zalatwione :)

mozna tez to zrobic odpalajac plik z poziomu windowsa - bodajrze settings.exe
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Theme xand created by spleen & Soft.

Dentysta Wroclaw
Nowe rozwiazania GPS oraz aplikacje i urzadzenia GPS wybrane przez specjalistow dla fanow nowych technologii.