Reklama FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy     Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Profil Rejestracja Zaloguj  
Forum GPS24 :: Nawigacja GPS :: Monitorowanie Pojazdów Strona Główna
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
tomaszw 

Dołączył: 24 Sty 2008
Posty: 10
Wysłany: 2008-02-28, 00:23   TomTom Navigator nie zapamiętuje ustawień.

Mam HP ipaq 316 (odblokowanego) wgrałem TomTom v6.000 (7370) z mapami PL_CZ_HU_SK_plus_major_roads_of_WE 1409 v675.1409 i nie zapamietuje mi ustawien.
Zmieniam lokalizacje macierzystą, ustawiena UM i po wyłączniu wraca do poprzednich ustawien. Może sama aplikacja jest za stara... albo katalogi cos nie tak.

ps
Jakie odbiornik powinin byc ustawieny "inny odbiornik GPS Bluetooth" czy jakis z tych 3 innych?
_________________
iPAQ rx 5940 , iPAQ rx5730 , iPAQ 614
 
 
 
sampek

Dołączył: 27 Kwi 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-04-29, 14:13   Re: TomTom Navigator nie zapamiętuje ustawień.

mam ten sam problem. uzywam tomtoma w jakiejs wersji CE. dzial mi to na FS Loox N100.
Dziala widzi mapy ale przy kazdym uruchomieniu ponownym wchodiz na ten ekran startowy potem wybor mapy no i musze ustawiac od poczatku wszystko i nie pamieta ostanio wybranych adresow.
 
 
tomaszw 

Dołączył: 24 Sty 2008
Posty: 10
Wysłany: 2008-04-29, 14:48   

WItaj, juz rozwiazałęm problem. Jest to kwestia katalogów, może masz za długą ścierzke. Obecnie mam sd/Tomtom6/ i tutaj sa pliki TT i mapy w swoich katalogach.

-----edit----------
SDMMC\TomTom Navigator 6\Deutschland, EasternEurope i reszta plików TT

A tutaj jest info co na 316 działa http://forum.gps24.pl/viewtopic.php?p=17881#17881
_________________
iPAQ rx 5940 , iPAQ rx5730 , iPAQ 614
Ostatnio zmieniony przez tomaszw 2008-04-29, 21:16, w całości zmieniany 3 razy  
 
 
 
sampek

Dołączył: 27 Kwi 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-04-29, 17:56   

tomaszw napisał/a:
WItaj, juz rozwiazałęm problem. Jest to kwestia katalogów, może masz za długą ścierzke. Obecnie mam sd/Tomtom6/ i tutaj sa pliki TT i mapy w swoich katalogach.


a czy mapy przypadkiem nie musza byc w katalogu glownym karty pamieci?

zaraz pokombinuje ale cos dziwnie to wyglada....

Moze ktos poleci jakas dokladna wersje co by dzialala ladnie na windowsCE 5.0 ?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Theme xand created by spleen & Soft.

Dentysta Wroclaw
Nowe rozwiazania GPS oraz aplikacje i urzadzenia GPS wybrane przez specjalistow dla fanow nowych technologii.