Reklama FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy     Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Profil Rejestracja Zaloguj  
Forum GPS24 :: Nawigacja GPS :: Monitorowanie Pojazdów Strona Główna
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
bronka20

Dołączył: 13 Lut 2014
Posty: 1
Wysłany: 2014-02-13, 17:35   Jak wgrac automape do nawigacji?

Witam, mam pytanko :) Móg?by mi kto? wyt?umaczy? jak wgra? automap? do nawigacji Goclever-5070. ? przyznam si?,?e jestem zielona w tej kwestii i nie mam oczywi?cie oryginalnego oprogramowania :)
 
 
mirozaw 
Mirek

Dołączył: 26 Maj 2014
Posty: 3
Skąd: Jastrz?bie-Zdrój
Wysłany: 2014-05-26, 14:28   

lepiej uda? si? do specjalisty :D
_________________
sklep internetowy z perfumami e-glamour
 
 
Hans Kloops 
hanskloops

Pomógł: 11 razy
Dołączył: 27 Mar 2011
Posty: 204
Skąd: OKolica
Wysłany: 2014-08-30, 12:17   Re: Jak wgrac automape do nawigacji?

bronka20 napisał/a:
Witam, mam pytanko :) Móg?by mi kto? wyt?umaczy? jak wgra? automap? do nawigacji Goclever-5070. ? przyznam si?,?e jestem zielona w tej kwestii i nie mam oczywi?cie oryginalnego oprogramowania :)


Kupisz oryginalne oprogramowanie, to pewnie ktos Ci pomoze :twisted:
_________________
blumotion

Pomagam kiedy umiem ;)
 
 
kuba65

Dołączył: 18 Lis 2014
Posty: 3
Wysłany: 2014-11-18, 11:17   

Poszukaj w necie jakiej? instrukcji - co? powinno byc
_________________
Najlepszy program - Visual Studio Professional
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Theme xand created by spleen & Soft.

Dentysta Wroclaw
Nowe rozwiazania GPS oraz aplikacje i urzadzenia GPS wybrane przez specjalistow dla fanow nowych technologii.