Reklama FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy     Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Profil Rejestracja Zaloguj  
Forum GPS24 :: Nawigacja GPS :: Monitorowanie Pojazdów Strona Główna
Przesunięty przez: prezez
2007-06-05, 23:31
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
WIAZKA 
WIAZKA

Dołączył: 23 Cze 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-06-23, 10:54   

CZEŚĆ

SŁYSZAŁEM ŻE WGRAŁEŚ NOWĄ MAPĘ DO NV-U70T

JAK TO ZROBIĆ BO MI SIĘ POWIESIŁO I NIE CHCE SIĘ JUŻ ODPALIĆ

WGRYWAŁEM AUTO MAPĘ I MAM PO NAWIGACJI

POMOCY

WIĄZKA
 
 
cino111

Dołączył: 01 Lip 2008
Posty: 5
Wysłany: 2008-07-01, 14:52   

Po pierwsze to Auto Mapa nie ruszy na tym. A żeby ci nawigacja chodziła to zrób twardy reset. Mały przełącznik na dole lub guziczek do wciśnięcia np. długopisem.
 
 
Andy_M

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 02 Mar 2008
Posty: 6
Wysłany: 2008-07-05, 08:43   

cino111 napisał/a:
Po pierwsze to Auto Mapa nie ruszy na tym. A żeby ci nawigacja chodziła to zrób twardy reset. Mały przełącznik na dole lub guziczek do wciśnięcia np. długopisem.


Witam !
AM 5.0.5 chodzi na nv-u70t bez żadnych problemów, po odblokowaniu oczywiście :razz:
pozdrawiam
 
 
cino111

Dołączył: 01 Lip 2008
Posty: 5
Wysłany: 2008-07-07, 08:01   

Andy_M napisał/a:
cino111 napisał/a:
Po pierwsze to Auto Mapa nie ruszy na tym. A żeby ci nawigacja chodziła to zrób twardy reset. Mały przełącznik na dole lub guziczek do wciśnięcia np. długopisem.


Witam !
AM 5.0.5 chodzi na nv-u70t bez żadnych problemów, po odblokowaniu oczywiście :razz:
pozdrawiam


Jeśli chodzi AutoMapa to powiedz jak odblokować? Tylko podmienić plik, czy może coś jeszcze?
 
 
dianio
dianio

Dołączył: 14 Lip 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-07-14, 23:03   

Witam towarzystwo. Jestem, jak większość z was (nie)szczęśliwym posiadaczem nawigacji u70t. Oczywiście mam problem z mapą, a w aściwie z brakiem mapy Polski. Mam płyte z mapami do modeli U92T, U82, U72T i U52. Problem w tym, ze mapy na płytce mają pojemność 2xwiększą niż pamięć w navi... i nijak ich nie potrafię zmniejszyć. Może to jakaś błahostka ale dla mnie to jednak problem. Jesli ktoś zna sposób to proszę o pomoc.
mój gg 9581070
Pozdrawiam
 
 
driver76 

Dołączył: 21 Lip 2008
Posty: 1
Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-07-23, 15:19   

Potwierdzam AutoMapa 5.0.5 śmiga na nv-u70, narazie sama Polska ale zamieżam dograć kawałek Europy, cała nie wejdzie bo zajmuje dobre 2GB, a miejsca mamy 1GB.
Zrzuciłem wsjo z folderu mounted volume oprócz folderu sony na kompa, usunąłem z navi i wgrałem ponownie, bo ponoć od experymentów pofragmentowała się pamięć. Wgrałem AutoMapę i dość długo czekałem aż znajdzie sygnał GPS. Złapał dopiero po resecie (guziczek na dole) i ustawieniu portów com5 i prędkości 9600 w ustawieniach GPS.
Powodzenia. Mi działa i mam windows 4.2 ,a wszyscy zapewniali,ze pójdzie tylko na windows mobile 5.0.
_________________
Marcin Uć
 
 
ares333 

Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 2
Wysłany: 2008-08-24, 21:35   

Witam posiadam rowniez u-70T i znalazlem do tego modelu specjalnie dedykowana mape Navteq-Version 2007 4Q :

https://www.sonystyle.de/...002BC29B86)/.do

Ciekawe tylko jakie ta akzualizacja mapy Navteq-Version 2007 4Q ma pokrycie polski - cena bagatela 100€.

Pozdr.

[ Dodano: 2008-09-20, 10:09 ]
Znalazlem jestcze cos takiego : http://cgi.ebay.at/NEU-20...emZ260278174679

Pozdr.
 
 
Miecior4

Dołączył: 23 Kwi 2009
Posty: 1
Wysłany: 2009-04-23, 10:49   

mikulas napisał/a:
Witam posiadam oryginalny update z mapami do U50 U50T U70T zainteresowanych aktualizacją proszę o kontakty na gg albo maila. Pozdr.
WITAM potrzebuje update z mapami do U50 .Pozdrawiam
 
 
krzysiekko

Dołączył: 26 Cze 2009
Posty: 1
Wysłany: 2009-06-26, 18:33   

Witam
Mam niezły problem
W czasie przegrywania mapy przy pomocy kabla USB nastąpiło w połowie transmisji przerwanie połaczenia USB.
Nie mogę przy pomocy dołaczonego oprogramowania na płycie, rozpocząć nowej instalacji mapy :(

Jak to naprawić??
Proszę o pomoc
 
 
herki68

Dołączył: 28 Lut 2011
Posty: 1
Wysłany: 2011-02-28, 18:36   autorun <MIOMAP ?? jak zrobić ?

Witam, wgrałem miomap i ładnie śmiga, jak zrobić by po RESECIE aplikacja MIOMAP sama uruchamiała się po resecie [ teraz muszę manualnie wejsc z pozycji windowsa i uruchomić] co na dłuższą mete jest męczace...
PROSZĘ O ODP.
PZDR.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Theme xand created by spleen & Soft.

Dentysta Wroclaw
Nowe rozwiazania GPS oraz aplikacje i urzadzenia GPS wybrane przez specjalistow dla fanow nowych technologii.