Reklama FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy     Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Profil Rejestracja Zaloguj  
Forum GPS24 :: Nawigacja GPS :: Monitorowanie Pojazdów Strona Główna
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
surow

Dołączył: 20 Sty 2008
Posty: 8
Wysłany: 2008-01-21, 09:17   Jak odblokować Route 66 Chicago 6000 ??????

Jak w temacie. Czytalem rozne posty ale z tego co widze to co sprzet to sposob.
Nawigacja Route 66 Chicago 6000, Windows 5 CE. Bede wdzieczny za pomoc, moze ktos juz sobie odblokowal.
Pozdrawiam
 
 
 
marek216 
serwis gps

Pomógł: 95 razy
Dołączył: 26 Sty 2007
Posty: 2581
Wysłany: 2008-02-01, 06:54   

Jesli w komputerze jest widziana przez ActiveSync to szanse są spore
_________________
Serwis elektroniki: nawigacje, aparaty, tablety, gsm, RTV + audio
www.soft-serwis.eu


Demotywatory dla elektroników
www.relaks.soft-serwis.eu
 
 
 
drifter

Dołączył: 11 Paź 2007
Posty: 2
Wysłany: 2008-03-25, 12:50   

witam małem taki sam problem z urządzeniem blue media bm 6600 pod win ce 5.0 core + mapa route66 v7
na forum francuskim znalazłem paczkę plików które trzeba skopiować na urządzenie
dodam tylko ze blue media bm 6600 to to samo urządzenie do navi co Chicago wiec z odblokowaniem nie powinno być problemu.

http://rapidshare.de/file...M_6600.rar.html

teraz po kolei
1. za pomocą activ sync łączymy sie z urządeniem
2. kopiujemy pliki z paczki na urządzenie
do katalogu windows (strart up + desktop) następnie do głównego katalogu na urządzeniu katalog MNAV i plik bureau
3. kolejnym krokiem jest soft reset rysikiem w małą dziurkę
4. szybko klikamy rysikiem na skrajny lewy róg ekranu i klikamy start, explorer
5. wybieramy zakładkę reg edit następnie open i otwieramy plik bureau ok
6. cieszymy sie z dostępu do windowsa


Dodam tylko ze próbowałem zainstalować tomtoma automape i nic nie szło
jedynie co dało sie odpalić na tym ustrojstwie to nowsza wersja route 66 v8
niestety mapy są płatne a sam program darmowy.

ale warto spróbować z innymi programami może się uda.

Pozdrawiam
 
 
surow

Dołączył: 20 Sty 2008
Posty: 8
Wysłany: 2008-04-30, 23:14   

wszystko fajnie tylko ze nie dziala.

wyskakuje pulpit ale bez explorera i zaraz laduje sie route66

jakies pomysly???
 
 
 
marek216 
serwis gps

Pomógł: 95 razy
Dołączył: 26 Sty 2007
Posty: 2581
Wysłany: 2008-05-01, 11:22   

Wyskakuje bo nakładka nadal jest aktywna - dołożyło tylko explorera jako dodatkowy proces
_________________
Serwis elektroniki: nawigacje, aparaty, tablety, gsm, RTV + audio
www.soft-serwis.eu


Demotywatory dla elektroników
www.relaks.soft-serwis.eu
 
 
 
surow

Dołączył: 20 Sty 2008
Posty: 8
Wysłany: 2008-05-01, 22:19   

juz sobie poradzilem tylko ze na tym padle nic nie chodzi szkoda

[ Dodano: 2008-05-04, 14:17 ]
joopi udalo sie!!! chodzi automapa 5.05 rewelacyjnie.
jak ktos chce podesle instrukcje jak to rozpracowac na priv
 
 
 
drifter

Dołączył: 11 Paź 2007
Posty: 2
Wysłany: 2008-06-01, 21:21   

można prosić opis i ewentualnie linki do wgrania automapy :roll:
 
 
jsxx

Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-06-07, 21:12   

jak udalo ci wlaczyc ten start
???

u mniew wyskakuje na 1 sejunde potam na sekunde jakis programik i od razu wlacza sie route66. nie mam pojeica jak to obejsc.....


prosze o pomoc
 
 
surow

Dołączył: 20 Sty 2008
Posty: 8
Wysłany: 2008-07-21, 11:27   

sorka ze tak dlugo ale brak czasu. wiec po pierwsze trzeba odpalic regedit i wgrac plik donothing.reg. jak to zrobic? proste. podmienic plik audioplayera.exe na regedit. oczywiscie zmienic nazwe regedita na audioplayer.exe. z menu startowego odpalcie audioplayera. dorzucic plik showtaskbar.exe do katalogu windows/startup. jak wgracie rega i dorzucicie showtaska to hard reset i do zabawy z nawigacja. jak nie znajdziecie tych plikow podesle na maila wiec dajcie znac jak potrzebujecie.
 
 
 
babziem

Dołączył: 22 Lip 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-07-22, 20:45   

Najprostrzym sposobem na tą nawigacje żeby ją odblokować jest wykonanie krótkiego resetu z wciśniętym przyciskiem flagi ( przycisk flagi puszczamy jak zobaczymy tapete i zwinięty pasek start w dolnej części wyświetlacza ). Mamy dostęp do całego Windowsa.
 
 
BOGUS0404 

Dołączył: 13 Sty 2009
Posty: 1
Wysłany: 2009-01-14, 14:55   

Jeżeli ktoś może pomóc to ja bym poprosił o instrukcje jak zainstalować AM bo mam taki sprzęt i nic mi na nim nie działa. Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam Rafał
 
 
karolbartecki 

Dołączył: 12 Lut 2009
Posty: 1
Wysłany: 2009-02-12, 22:13   

witam mam ten sam problem nie potrfie odblokowac i wgrac auto mape
do ROUTE 66 jesli ktos moze pomóc z góry dzieki,
 
 
 
surow

Dołączył: 20 Sty 2008
Posty: 8
Wysłany: 2009-08-05, 15:17   

http://rapidshare.com/fil...route66mini.rar

instrukcja w srodku, haslo do rara www.peb.pl
pozdro i powodzenia
 
 
 
robak26 

Dołączył: 30 Gru 2009
Posty: 1
Wysłany: 2010-01-06, 20:40   

W jaki sposób uruchomić Automapę na BM-6600.
Jak ktoś wie to proszę o wskazówkę.
Podmieniałem już wszystkie pliki i na odblokowanym urządzeniu próbowałem i Automapa w żaden sposób nie rusza.
Będę wdzięczny za cokolwiek związane z tym tematem.
Link podany przez kolegę driftera nie działa.
Może zdążył ktoś pobrać to by podesłał.
Pozdrawiam.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Theme xand created by spleen & Soft.

Dentysta Wroclaw
Nowe rozwiazania GPS oraz aplikacje i urzadzenia GPS wybrane przez specjalistow dla fanow nowych technologii.