Reklama FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy     Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Profil Rejestracja Zaloguj  
Forum GPS24 :: Nawigacja GPS :: Monitorowanie Pojazdów Strona Główna
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
robertox23x

Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-05-28, 19:05   Acer e300

Witam, mam problem próbuje w necie znaleźć dokładne dane techniczne modelu e300 (nie e310 lub innego) czy możecie pomóc bo nie mogę znaleźć w googlach. Z góry wielkie dzięki.
 
 
Gambit 
Acer E310 User

Pomógł: 2 razy
Dołączył: 26 Lip 2007
Posty: 86
Skąd: Rybnik
Wysłany: 2008-05-28, 23:03   

sprawdzal na stronie acera ? a moze starczy napisac maila do pomocy technicznej acera ?
 
 
marek216 
serwis gps

Pomógł: 95 razy
Dołączył: 26 Sty 2007
Posty: 2581
Wysłany: 2008-05-29, 05:41   

czas szukania 15 sekund :

http://www.kevi.es/Download/Acer_e300(PL).pdf



Masz chyba inne google niż ja.

[ Dodano: 2008-05-29, 05:46 ]
To jest instrukcja a w niej wszytko pięknie rozpisane
_________________
Serwis elektroniki: nawigacje, aparaty, tablety, gsm, RTV + audio
www.soft-serwis.eu


Demotywatory dla elektroników
www.relaks.soft-serwis.eu
 
 
 
Masta 

Dołączył: 30 Maj 2008
Posty: 2
Wysłany: 2008-05-30, 11:44   

Witam
Po odblokowaniu i wgraniu AutoMapy 5.0 urzadzenie na ustawieniach automatycznych nie wykrylo portu gps. Stad moje pytanie wie ktos pod jakim portem dziala gps (mowa oczywiscie o E300) i z jaka predkoscia?
Pozdrawiam
 
 
marek216 
serwis gps

Pomógł: 95 razy
Dołączył: 26 Sty 2007
Posty: 2581
Wysłany: 2008-05-30, 16:09   

Jesli poprawnie odblokowałeś to com 1 speed 4800
_________________
Serwis elektroniki: nawigacje, aparaty, tablety, gsm, RTV + audio
www.soft-serwis.eu


Demotywatory dla elektroników
www.relaks.soft-serwis.eu
 
 
 
Masta 

Dołączył: 30 Maj 2008
Posty: 2
Wysłany: 2008-05-30, 19:11   

Czyli musialem cos zle zrobic bo mi nie dziala gps na tych ustawieniach. I teraz pytanie co zrobilem zle :???:

[ Dodano: 2008-05-30, 19:13 ]
Odblokowalem go metoda midware (sofcik do e310). Czy jest inna metoda do tego modelu?
 
 
grzesio99

Dołączył: 03 Cze 2008
Posty: 8
Wysłany: 2008-06-04, 21:31   

U mnie to samo - "nie można wykryć gps" - pomoże ktoś co zrobić.
Ustawienia takie same port com1 i prędkość 4800

POMOCY
 
 
krzysio

Dołączył: 30 Sty 2009
Posty: 2
Wysłany: 2009-01-30, 14:00   acer e300

marek216 napisał/a:
czas szukania 15 sekund :

http://www.kevi.es/Download/Acer_e300(PL).pdf



Masz chyba inne google niż ja.

[ Dodano: 2008-05-29, 05:46 ]
To jest instrukcja a w niej wszytko pięknie rozpisane

potrzebuje zawartosc flash dysku do acera e 300 bo wymazałem niechcący
 
 
Gambit 
Acer E310 User

Pomógł: 2 razy
Dołączył: 26 Lip 2007
Posty: 86
Skąd: Rybnik
Wysłany: 2009-03-25, 08:54   

bo ogolnie sposob midware czesto nie do konca dziala i pozniej ludzie maja problemy.
 
 
navi_serwis 

Dołączył: 01 Lut 2009
Posty: 19
Wysłany: 2009-05-03, 18:32   

po odblokowaniu acerka do windowsa nadal są zablokowane porty COM a co za tym idzie brak sygnału gps. poszukajcie nakładki od hiszpanów mają tam odblokowanie portów klikasz raz odblokuje porty zamykasz nakładkę i smigasz na jakiej chcesz mapie, dla niedowiarków: http://www.youtube.com/wa...re=channel_page
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Theme xand created by spleen & Soft.

Dentysta Wroclaw
Nowe rozwiazania GPS oraz aplikacje i urzadzenia GPS wybrane przez specjalistow dla fanow nowych technologii.