Reklama FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy     Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Profil Rejestracja Zaloguj  
Forum GPS24 :: Nawigacja GPS :: Monitorowanie Pojazdów Strona Główna
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Marek_Sz 
Marek_Sz

Dołączył: 22 Gru 2007
Posty: 2
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-12-22, 14:14   Nawigacja do HP IPAq 514...

Witam,
niedawno zakupiłem HP IPAq 514 Voice Messenger, który pracuje na Windows Mobile 6.0 Standard. Oczywiście ze względu na niedużą ilośc miejsca dożuciłem mu również 2GB microSD . Okazuje sie jednak, ze nie moge na nim zainstalowac rzadnej mapy. Posiadam Tomtom-a, ale wykazuje mi, że nie może rozpoznac urzadzenia, Automapa natomiast wywala mi komunikat odmowa dostępu. Próbowałem również z IGO i MapaMap - bez skutku, proszę o pomoc!!! PS. Nie interesują mnie rzadne aplikacje na podbudowie JAVA tj. NAviExpert itp.
 
 
 
zini

Dołączył: 01 Lut 2008
Posty: 2
Wysłany: 2008-02-04, 09:01   

Witam,
czy uda sie jakakolwiek mape zainstalowac na HP 514, napotkalem problemy ze wzgledu na nietypowa (chyba to jest problemem) rozdzielczosc 176x220
prosze o jakakolwiek pomoc - czy ktoras mapa zadziala, czy moze trzeba bedzie edytowac jakies plik...?
 
 
marasg

Dołączył: 24 Lut 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-02-24, 19:24   

Ja zainstalowałem bez najmniejszych problemów Tomtoma'a 5.2 na HP IPAQ 514. Działa normalnie, bez żadnych blędów. W tym tygodniu będę miał moduł GPS to wypróbuje jej możliwości.
Jeśłi nadal nie udało wam się uruchomic to prosze o info, Pomogę.
 
 
marcinja

Dołączył: 17 Cze 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-06-17, 09:38   

marasg napisał/a:
Ja zainstalowałem bez najmniejszych problemów Tomtoma'a 5.2 na HP IPAQ 514. Działa normalnie, bez żadnych blędów. W tym tygodniu będę miał moduł GPS to wypróbuje jej możliwości.
Jeśłi nadal nie udało wam się uruchomic to prosze o info, Pomogę.


mi niestety się nie udało-mógłbyś podać linka do tego tomtoma który u Ciebie działa?
z góry dziękuję
 
 
danonpyszny

Dołączył: 18 Cze 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-06-18, 18:43   

witam potrzebuje pomocy z tym hp ipaq 514 jeśli ktoś wie jak zainstalować nawigacje niech napisze mi maila w celu kontaktu rzensi@o2.pl
 
 
kamillo30 

Dołączył: 28 Paź 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-11-01, 17:47   

marasg,
W jaki sposób wgrywałeś tom na ipaq. U mnie program startuje ale przy wyborze głosu zawiesza się.
Pozdrawiam
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Theme xand created by spleen & Soft.

Dentysta Wroclaw
Nowe rozwiazania GPS oraz aplikacje i urzadzenia GPS wybrane przez specjalistow dla fanow nowych technologii.